ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ.Ε. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΩΤΑΚΗ…

0
375

Με αφορμή τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες και καθώς βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του καλοκαιριού και οι ανάγκες όλων μας – νοικοκυριών, επιχειρήσεων, επαγγελματιών, αγροτών, κτηνοτρόφων κλπ. – για νερό είναι ιδιαιτέρως αυξημένες, παρακαλώ θερμά τους δημότες και κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Βαρβάρας να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι στο πολύτιμο αγαθό του νερού, κάνοντας λελογισμένη χρήση και περιορίζοντας στο ελάχιστο την σπατάλη.

Παρακαλώ, επίσης, όσους τυχόν διαχειρίζονται παροχές που έχουν συνδεθεί παράνομα στο δίκτυο, να προχωρήσουν άμεσα στην αποσύνδεσή τους, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν εντατικοί έλεγχοι από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας και θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να επιβάλουμε πρόστιμα και κυρώσεις, σε εκείνους που παραβιάζουν τους σχετικούς κανονισμούς.

Ας δείξουμε όλοι την απαραίτητη υπευθυνότητα, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα και δυσλειτουργίες και να διασφαλιστούν τόσο η επάρκεια, όσο και η ίση μεταχείριση όλων μας, σε θέματα διαχείρισης του νερού.