ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ…

0
492

Λόγω COVIDοι αναγκαίες κενές θέσεις στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος

Στη Βουλή φέρνουν με αναφορά τους προς τον Υπουργό Εσωτερικών οι 3 βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος ΗγουμενίδηςΣωκράτης Βαρδάκηςκαι Χάρης Μαμουλάκης έγγραφο του Δήμου Μινώα Πεδιάδος που αφορά στην επιτάχυνση διαδικασιών αναπλήρωσης/αντικατάστασης κενών θέσεων τακτικού προσωπικού της Προκήρυξης 3Κ/2018 για το Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Σημειώνεται ότι οι 3 θέσεις αφορούν μία στον κλάδο προσωπικού καθαριότητας, μία στον κλάδο οδηγών απορριμματοφόρου και μία στο κλάδο χειριστών μηχανημάτων έργου, και ζητείται άμεσα να προχωρήσουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες για την αναπλήρωση –αντικατάσταση και των 3 θέσεων.

Στο αναφορά τους οι 3 βουλευτές επισημαίνουν ότι οι ανάγκες στελέχωσης επιτείνονται από τις γενικότερες συνθήκες και τις αυξημένες ανάγκες καθαριότητας λόγω της πανδημίας, καθώς και πως βρίσκεται σε εκκρεμότητα «εδώ και πολλούς μήνες – η αναπλήρωση τριών θέσεων τακτικού προσωπικού της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας».

Οι 3 βουλευτές ζητούν την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες του Υπουργείου, καθώς και να ενημερωθούν σχετικά.Nίκος Ε. Ηγουμενίδης