ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

0
401

Η είδηση πως ένας σωματοφύλακας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αυτοκτόνησε, έχει προκαλέσει σάλο στην Τουρκία.

Νεκρός στο διαμέρισμά του στην Τουρκία βρέθηκε σωματοφύλακας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τις αρχές να κάνουν λόγω για αυτοκτονία.

Οι συνάδελφοι του αστυνομικού Μεχμέτ Αλί Μπουλούτ, ανακάλυψαν το νεκρό σώμα όταν πήγαν στο διαμέρισμά του για να ελέγξουν, επειδή είχε εξαφανιστεί από τη δουλειά και το τηλέφωνό του ήταν απενεργοποιημένο.

Σύμφωνα με την Cumhuriyet, στο σπίτι του αυτόχειρα βρέθηκε χειρόγραφο σημείωμα, το οποίο αναγραφόταν ότι «κάθε άντρας έχει την υπερηφάνεια του και δεν μπορούσα να χωνέψω αυτά τα λόγια», ενώ κατονόμαζε δύο άτομα, τα οποία τα κατηγορούσε για άσχημη συμπεριφορά.

«Μακάρι να είχατε συμπεριφερθεί στους υπαλλήλους σας καλά και να τους ρωτάγατε πώς είναι».

Επίσης ο αστυνομικός ανέφερε ότι δεν θέλει κανένας από τους ανωτέρους του να παρευρεθεί στην κηδεία του, εκτός από έναν αρχηγό της αστυνομίας.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Μουράτ Μπακάν, υπέβαλε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ρωτώντας τον πόσοι αστυνομικοί έχουν αυτοκτονήσει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, ο κ. Μπακάν υποστήριξε ότι άλλοι δύο αστυνομικοί είχαν αυτοκτονήσει τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο αντίστοιχα.

Κατόπιν τούτου ο βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατήγγειλε ότι στις περιπτώσεις των αυτοχείρων αστυνομικών που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα, οι αξιωματικοί έχουν παραπονεθεί για κακοποίηση από τους προϊσταμένους τους.