ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ MELLON RUN…

0
844

Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» πραγματοποίησε για 2η φορά τους αγώνες δρόμου “MellonRUN” στις εγκαταστάσεις του, στο χωριό Φανερωμένη του Δήμου Φαιστού, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, όπου πλήθος κόσμου παραβρέθηκε αλλά και συμμετείχε σε κάποια από τις 3 διαδρομές που πραγματοποιήθηκαν.
Όλες οι διαδρομές είχαν εκκίνηση αλλά και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Η διαδρομή των 16χλμ. συμπεριελάμβανε το γύρο του Φράγματος της Φανερωμένης, μιας διαδρομής που είχε τρέξιμο στην άσφαλτο αλλά και σε χωματόδρομο, μέσα στη φύση.
Η διαδρομή των 6χλμ. μπορούσε να ολοκληρωθεί με τρέξιμο ή ακόμα και με πεζοπορία για εκείνους που προτιμούσαν να περπατήσουν και να απολαύσουν τη φύση.
Στον παιδικό αγώνα δρόμου των 1000μ. δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά διαφόρων ηλικιών, αλλά και γονέων που θέλησαν να τρέξουν μαζί τους , να ολοκληρώσουν με ενθουσιασμό και πολλά χαμόγελα τον αγώνα τους. Ο αγώνας αυτός ήταν άνευ συναγωνισμού, μιας και όλοι όσοι τερμάτιζαν λάμβαναν το μετάλλιό τους.
Η εκκίνηση για τον αγώνα των 16χλμ. δόθηκε στις 9:30 πμ. , των 1000μ. στις 9:45 πμ. και των 6χλμ. στις 12:00 μ.μ στις εγκαταστάσεις μας στη Φανερωμένη.
Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, με τη ζέστη αλλά και την υγρασία να δυσχεραίνει αλλά να μην κάμπτει την αποφασιστικότητα των αθλητών και τις προσπάθειες της Διοργάνωσης, οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.
Η Διοργάνωση έκλεισε με τις απονομές των 6χλμ. στο προαύλιο χώρο του συλλόγου, προηγουμένως είχαν γίνει οι απονομές των 16χλμ. στις 12:00πμ. για τους αθλητές.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο 2o MellonRUN, ειδικά όσους ταξίδεψαν από άλλες πόλεις και από το εξωτερικό για να τρέξουν σε ένα τοπίο σπάνιας φυσικής ομορφιάς όπως είναι το Φράγμα Φανερωμένης.

Η συνεργασία του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών ήταν για ακόμη μία χρονιά καθοριστική ως προς την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, ενώ οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Φανερωμένης, Βορών, Σκουρβούλων, Γαλιάς και Καλαμακίου, ο σύλλογος γυναικών Γαλιάς, η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης καθώς και η ομάδα Νεολαίας Δρω μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές των αγώνων βοήθησαν σημαντικά στη Διοργάνωση.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Τμήματος Μοιρών που είναι πάντα δίπλα μας σε όλες τις διοργανώσεις, αναλαμβάνοντας την υγειονομική κάλυψη των αγώνων με πολυάριθμο ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό. Καθώς και στο παράρτημα του ΕΚΑΒ Μοιρών, το οποίο παραβρέθηκε με ένα ασθενοφόρο και το πλήρωμά του.
Ο μέγα χορηγός της Διοργάνωσης ήταν οι Μινωικές Γραμμές .
Χορηγοί της Διοργάνωσης ήταν επίσης: τα Πλαστικά Κρήτης, Νερό Ζαρός, Φούρνο Κουνδουράκη, ΥΓΕΙΑ-Παττακός, Φούρνος Τσικνάκη, Καδιανάκης Creta market, Κρεοπωλείο Νικολούδης, Mataliotis Bikes, ΕΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, φούρνος Αρχοντικόν , ΒΙΑΝΑΜΕ, SCALA fish bar restaurant, Μονώσεις Στεφανουδάκης Χρήστος, Αγροτικό συνεταιρισμό μπανανοπαραγωγών Κρήτης, Επιπλοδιακόσμηση, Συνεργείο Ρηγάκης Νεκτάριος, eurofilm Μάντζαρης, οι οποίοι και στηρίξαν τις προσπάθειές μας αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος του 2ου MellonRUN.
Ευχαριστούμε επίσης:
Γαλιανός φούρνος, Nissan Φασομυτάκης, Ξενικάκης μεταλλικά κτήρια, Σαβοιδάκης, Μυλωνάς σούπερ μάρκετ, Ξυλεμπορική, Κομμωτήριο Φανουρακη Μαρίνα, Μεταλλοκατασκευή Ρηγάκης Γιάννης, Υιοί Βασ. Παπαδάκη, Λιοτρίβι Νικητάκη Εμμ. , Ζωγραφάκης χρώματα, Λενακάκης χρώματα, Gym way, Νίκο Λενακάκη, Αναψυκτικά ΕΣΠΕΡΙΣ, ελαιουργείο Κυριακάκη, Χρυσοχοείο Κουτεντάκη, Καφενείο «Το κεντρικό» Καμηλάρι, Συσκευασίες..λύση Παπαματθαιάκη, Γαλιανό μανάβικο, Τερζάκη Μαρία, Χουλάκη Άννα, Τεντοποιία Ιερωνυμάκης, Moto Πατακός, Υλικοδομική, Ζήτα απολυμαντική, Ακρογιάλι, Creta Green, South box, Σπυριδάκης «Το στέκι», Ζωοτροφές Μπικάκης, Φώτης Μάντζαρης, Λυχνάρι, Πλακάκια Τσικνάκης, Ναυτιλιακά Μοσχονάς, Συνεργείο Κουτεντάκη Μιχ. , ηλεκτρικά Φανουράκης, Οπτικά Τζωρτζακάκης, Κυπραίος Γιώργος, Δημητρακάκης Ηλίας – Κωνσταντίνου Νικόλαος, Μανουσιδάκης Ιωσήφ, Barberico, Ντοβλετάκης Στέλιος, Δημητρουλάκη Γεωργία, Επιγραφές Γιουλούντας.
Χορηγοί επικοινωνίας:
Κρήτη TV, ράδιο Μοίρες, dream fm 90.7, Αντίλαλος, e-mesara.gr, mesara live, Άποψη του Νότου, Άποψη live, Cretanmagazine.gr, notosportnews, Gortyna live.com
Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:
Γενική κατάταξη 16χλμ:
1. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ
2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ
3. ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

1. ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΛΙΑΡΟΥ
3. ΑΝΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Έως 18 ετών στα 6χλμ:
1. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ

1. ΑΘΗΝΑ-ΕΦΡΑΙΜΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

19 – 29 στα 16χλμ:
1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
2. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑΤΟΣΑΚΗΣ
3. ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑΝΑΚΗΣ

1. ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

30 – 39 στα 16χλμ:
1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ
2. ΜΑΝΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ
3. DIMITRIS MANELAKIS

1. RUBINI AGAPITOU
2. ARCHONTISSA KOGCHYLAKI

40 – 49 στα 16χλμ:
1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ
3. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΡΑΚΙΔΗΣ

1. ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΗ
2. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΕΦΙΤΣΑΚΗ
3. MARIA SKOURVOULIANAKI

50 – 59 στα 16χλμ:
1. ΦΙΛΛΙΠΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΑΡΜΙΣΑΚΗΣ
3. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ

1. ΦΛΩΡΑ ΜΠΕΤΗ

60+ στα 16χλμ:
1. RAPHAEL VAN DEN BROECK
2. ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΕΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
3. HARRY BARENDSE

ΑΜΕΑ στα 16χλμ:
1. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ
2. ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΡΙΝΑΚΗΣ

Γενική κατάταξη 6χλμ:
1. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ
2. ANDREAS KOUFALIS
3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΤΕΙΝΑΚΗΣ

1. ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΛΑΪΤΖΗ
2. ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ
3. ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΑΟΥΤΣΑΚΗ

Έως 18 ετών στα 6χλμ:
1. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ
2. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΝΑΔΑΚΗΣ
3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ

1. ΧΡΥΣΑ ΣΟΦΟΥΛΑΚΗ
2. ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ
3. ΕΥΗ ΚΤΙΣΤΑΚΗ

19 – 29 στα 6χλμ:
1. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ
3. ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

1. ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΤΣΩΝΗ
2. NATALIA NOVIKOVA-MANELAKI
3. ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ

30 – 39 στα 6χλμ:
1. ΝΙΚΗΤΑΣ ΟΥΣΤΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
2. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ
3. AGELAKIS MIXALIS

1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΧΛΑΤΗ
2. ΠΕΛΑΓΙΑ ΖΟΥΜΗ
3. NIKOLETA TOMA

40 – 49 στα 6χλμ:
1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
2. ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ
3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗΣ

1. ΛΙΝΤΙΤΕ ΤΑΦΛΑΪ
2. ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ
3. ΑΡΓΥΡΩ ΚΑΚΟΔΕΙΠΝΑΚΗ

50 – 59 στα 6χλμ:
1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΕΣ
2. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ
3. ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΜΠΑΚΗΣ

1. ΡΑΝΙΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΥΛΟΥ
2. VASSILIKI TZAGKARAKI
3. ΝΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΤΑΚΗ

60+ στα 6χλμ:
1. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΡΓΕΡΑΚΗΣ
2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
3. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ

1. ΕΙΡΗΝΗ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ
2. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ
3. ΕΥΔΟΞΙΑ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ

ΑΜΕΑ στα 6χλμ:
1. ΣΕΖΟΝ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ
2. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
3. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ