ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ…

0
418

Προσπάθειες του συνεχίζει ο Αλέξης Κούγιας ώστε να επαναφέρει την ΑΕΛ στη Super League.

Ανάμεσα σε αυτές τις κινήσεις είναι η τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα σε ρόλο Α’ Αντιπροέδρου.

Όταν η είδηση έγινε γνωστή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να «πειράξει» τον φίλο του Γιώργο Λιάγκα στον «αέρα» του Πρωινού και άρχισε να τον αποκαλεί «πρόεδρο».

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε ότι οι υπογραφές του Γιώργου Λιάγκα με τον Αλέξη Κούγια έπεσαν σήμερα το πρωί σε μια καφετέρια.

«Το πρωί, ο συνάδελφος εδώ (εννοώντας τον Λιάγκα), δεν είχε αυτοκίνητο και τον έφερα εγώ στη δουλειά.

να πάρουμε καφέ και καθυστέρησε. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και τον βλέπω με τον Κούγια να υπογράφει κάτι» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας από την άλλη δήλωσε: «Θα ξαναφέρουμε την ΑΕΛ στην Α’ Εθνική. 

Είμαστε η μόνη επαρχιακή ομάδα που έχουμε πάρει πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου και πρέπει όπου μπορούμε να βοηθάμε».

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Νέος Α’ Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο εκ των κορυφαίων τηλεπαρουσιαστών Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι 51 ετών, έχει γεννηθεί στην Λάρισα όπου τελείωσε και το σχολείο και όπως είναι γνωστό προ ετών υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Λαρίσης και έλαβε 22000 σταυρούς.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνδέεται με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια με στενή φιλία και παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις της ΑΕΛ και θέλησε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία να δώσει το παρόν και να είναι ενεργός στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ.