ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΚΟΛΑΚΗ…

0
746

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Αγαπητοί συνδημότες – συνδημότισσες,

Απευθύνομαι σε εσάς με αίσθημα μεγάλης ευθύνης, αλλά και με βαθιά ευγνωμοσύνη για το αποτέλεσμα του Α΄ γύρου των δημοτικών εκλογών, που έφερε την παράταξή μας, «Μεγάλη Γόρτυνα» στην πρώτη θέση με ένα τόσο μεγάλο ποσοστό.

Το μήνυμα που στείλατε με την ψήφο σας είναι ξεκάθαρο και δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Η Γόρτυνα, ο τόπος μας, που τόσο αγαπάμε, «διψάει» για την μεγάλη αλλαγή. Την Κυριακή 2 Ιουνίου, η Γόρτυνα γυρίζει σελίδα!

Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε, με τους συνεργάτες μου, αυτή την προσπάθεια, προτεραιότητά μας ήταν να βρεθούμε δίπλα σας. Να ακούσουμε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς σας. Να μοιραστούμε σκέψεις και ιδέες. Να ενώσουμε δυνάμεις. Να προτείνουμε λύσεις. Και να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό σχέδιο, για να πάμε την Γόρτυνα ψηλά.

Από την πρώτη ημέρα, «αγκαλιάσατε» αυτή την νέα προσπάθεια. Μας δείξατε την αγάπη και την στήριξή σας. Και στον Α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών μας αναδείξατε πρώτη δύναμη με μια καθαρή εντολή: Να εργαστούμε σκληρά, με όλες τις δυνάμεις μας, για να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Σε όλους εσάς που μας στηρίξατε με την ψήφο σας, αλλά και σε εσάς που στον Ά΄ γύρο των εκλογών επιλέξατε κάποια άλλη παράταξη, στέλνουμε σήμερα μήνυμα ενότητας, συνεργασίας, συμμετοχής, συστράτευσης στον κοινό σκοπό.

Σας καλούμε να βρεθείτε δίπλα μας, στον ωραίο και έντιμο αγώνα για να αλλάξουμε την Γόρτυνα! Σε αυτόν τον αγώνα, δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε!

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε. Για την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας.

Για την Γόρτυνα που ονειρευόμαστε. Για το μέλλον των παιδιών μας…

Μιχαήλ Κοκολάκης – Υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας