ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΟΥΣΤΟΥΛΙΑΝΩΝ…

0
851

Λάβαμε την Παρακάτω Ανακοίνωση από τα υποψήφια μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Χουστουλιανών…


Την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 τα υποψήφια μελη μέχρι στιγμής για τον πολιτιστικό σύλλογο χουστουλιανων συναντήθηκαμε με την τεος πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μας.


Της ανακοινώσαμε και επίσημα ότι θέλουμε την επαναλειτουργεια του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μας ο οποίος έχει να λειτουργήσει από το 2014.


Η τέος προεδρος μας ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να κυρηξει εκλογές εάν δεν ολοκληρώσει ένα έργο ύψους 170.000€ για ένα παλιό κτήριο του χωριού μας και ότι έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Γόρτυνας τέλη του μήνα Μαΐου για το συγκεκριμένο εργο.


Της ανακοινώσαμε ότι με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συνεχίσουμε την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου και μεγάλη έκπληξη μας είπε ότι εσείς “δεν μπορείτε να κάνετε ένα τέτοιο εργο” (Γιατί να μην μπορούμε εμείς ?αν δεν μπορεί η νεολαία που βράζει το αίμα της τότε ποιος μπορεί?)


Στην συνέχεια μας ανέφερε ότι ο σύλλογος είναι ενεργός και ότι έχει αναλάβει την προεδρία το 2018 ενώ τα μέλη του τελευταίου συλλόγου όπως μας έχουν αναφέρει οι ίδιοι την προεδρία την έχετε αναλάβει από το 2014 .

Πως γίνεται να υπάρχει σύλλογος ενώ έχουν παρετηθει μέλη που ήταν στον σύλλογο σας με δική σας προεδρία το 2014 και εσείς να έχετε αναλάβει προεδρος το 2018?


Το θέμα όμως είναι ένα και απλό γιατί δεν κάνετε εκλογές τώρα που το ζητάει το χωριό τι περιμένετε?


Αναλάβατε ένα σύλλογο υγιές που κάποιοι προσπάθησαν με κόπο και ιδρώτα να καταφέρουν κάποια πράγματα και τα κατάφεραν.Εσας ποιο είναι το έργο του υποτιθέμενου όπως λέτε ενεργού συλλόγου?

Υ.Γ : Όπως μας είπατε αγαπάτε το χωριό μας πιο πολύ από τι εμείς μάθετε λοιπόν ότι το χωριό μας το αγαπάμε όλοι το ίδιο και γιαυτο το λόγο θέλουμε ξανά την επαναλειτουργεια του πολιτιστικού μας συλλόγου για να συνεχίσουμε με όρεξη και δουλειά το έργο και τα πολιτιστικά δρώμενα που έχουμε βάλει στόχο!!!
Υ.Γ 1:Ενας σύλλογος που είναι ενεργός κάνει εκλογές κάθε τρία χρόνια άρα που είναι οι εκλογές του 2016?
Υ.Γ 2:Βαση νόμου σύλλογος αυτή την στιγμή δεν υφίσταται!!!
Με εκτίμηση τα υποψήφια μελη του πολιτιστικού συλλόγου Χουστουλιανων!!!