ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ…

0
762

Ένα σημαντικό έργο για την οδική ασφάλεια, αλλά και για την αναβάθμιση του δικτύου στο Δήμο Φαιστού μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, μετά από τη σχετική υπογραφή σύμβασης προϋπολογισμού 2,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για τη β’ φάση του έργου «Συντήρηση Ε.Ο. 97 Ηρακλείου-Αγ. Βαρβάρας» και συγκεκριμένα για την συντήρηση του οδικού δικτύου Ηράκλειο – Αγία Γαλήνη» το οποίο περιλαμβάνει σημαντικά τμήματα εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Φαιστού, το οποίο και υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, παρουσία του Δημάρχου Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη.
Το παρών στην υπογραφή της σύμβασης έδωσαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης Απασχόλησης και Νέας Γενιάς Έφη Κουτεντάκη, ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπρος Καμπουράκης, ο διευθυντής τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, το στέλεχος της υπηρεσίας Τζούλια Μπαρτολότσι και οι εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρείας Ανδρούλα Σουρουλά και Δημήτρης Αλεξάκης.


«Πρόκειται για σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή, το οποίο και θα αναβαθμίσει την οδική ασφάλεια για τους οδηγούς, τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους επισκέπτες μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:

«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, για την διασφάλιση της χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου».